Bed & breakfast

På Allegårdens Bed & Breakfast kan man bo året runt. Vi erbjuder Bed & Breakfast i mysigt inredda rum med två eller fyra bäddar. Det finns också en gemensam matsal/pub med tv, video och stereo. Duschar och WC finns i anslutning till rummen. För självhushåll finns pentry med micro, kylskåp och spis. Självklart ingår frukost och lakan när du övernattar på Allégården.

 

 

På Allégården vill vi erbjuda Bed & Breakfast med lite lyxig känsla. Därför finns också möjlighet att använda vår pool, boka massage eller ta ett bad i vår spaanläggning.

I vår vackra trädgård finns poolen, 9 x 4 m, och även mitt i vintern kan vi erbjuda varma bad i vår spaanläggning! Andra aktiviteter för dig som bor på vårt Bed & Breakfast är utflykter till Österlen, shopping i handelsstaden Kristianstad eller en runda på något av de fyra golfbanorna i närheten - Kristianstad GK i Åhus hamnade på topptiolistan i Sportbladet.

Semester med häst

På Allégarden kan vi erbjuda Bed & Breakfast både för dig och din häst. Njut av ridning i mycket naturskön omgivning, på mjuka sandvägar, eller på vår fina ridbana. Boka ett träningspass för Anders Normann och ägna sedan, med gott samvete, resten av dagen åt havsbad, bad i vår pool eller upptäcktsfärder på Österlen. Avsluta kvällen i vår trädgård med grillad mat och en stund i bubbelpoolen. Det finns också möjlighet att boka en stunds massage av vår massör.

Din häst övernattar i vårt nyrenoverade stall med alla bekvämligheter. Utevistelse i grön hage kan också ordnas.

 

 

På väg med häst

Allégårdens Ridcenter är geografiskt sett väl placerat för en övernattning för dig som är på väg till eller från en tävlingsplats i Europa. Eller behöver övernatta med din häst av någon annan anledning. Här kan ni båda pusta ut innan resan fortsätter. I vårt Bed & Breakfast finns möjligheter till självhushåll.

 

Priser Bed & Breakfast

Övernattning med frukost: Dubbelrum - 800 kr

Familjerum - 1200 kr (Barnsäng + 200 kr)

Extrasäng + 300 kr

Övernattning för häst - 350 kr

15 % rabatt för längre vistelse i stall

Bad i spaanläggning, 60 min - 100 kr

 

 

 

Våra rum

1:an

Ett tvåbäddsrum med tema i rött/vitt. Här finns förutom sängar, en byrå och en garderob.

 

2:an

Ett tvåbäddsrum med tema i blått/vitt. Här finns också byrå och garderob.

 

 

3:an

Ett fyrbäddsrum där undersängen är utdragbar. Här är det också rött och vitt.

 

4:an

Ytterliggare ett fyrbäddsrum där undersängen är utdragbar. Med byrå och garderob förståss. Här i blått och vitt.

 

Familjerummet

Här finns tv, divanbäddsoffa, dubbelsäng och egen dusch och toalett.

Spjälsäng finns för 200 kr.

Copyright © Allégården All Rights Reserved