Bed & Breakfast


På Allégårdens Bed & Breakfast kan man bo året runt. Vi erbjuder Bed & Breakfast i mysigt inredda rum med två bäddar.

Det finns också ett gemensamt vardagsrum med tv. Ett sprillans nybyggt duschrum med toalett har fixats våren 2020. För självhushåll finns kök med micro, kylskåp och spis. Självklart ingår frukost och lakan när du övernattar på Allégården. Frukosten serveras mellan kl. 08.00 -09.30


På Allégården vill vi erbjuda Bed & Breakfast med lite lyxig känsla. Därför finns också möjlighet att använda vår pool, boka massage eller ta ett bad i vår spaanläggning.

I vår vackra trädgård finns poolen, 9 x 4 m, och även mitt i vintern kan vi erbjuda varma bad i vår spaanläggning! Andra aktiviteter för dig som bor på vårt Bed & Breakfast är utflykter till Österlen, shopping i handelsstaden Kristianstad eller en runda på något av de fyra golfbanorna i närheten - Kristianstad GK i Åhus hamnade på topptiolistan i Sportbladet.

Semester med häst

På Allégarden kan vi erbjuda Bed & Breakfast både för dig och din häst. Njut av ridning i mycket naturskön omgivning, på mjuka sandvägar, eller på vår fina ridbana. Boka ett träningspass för Anders Normann och ägna sedan, med gott samvete, resten av dagen åt havsbad, bad i vår pool eller upptäcktsfärder på Österlen. Avsluta kvällen i vår trädgård med grillad mat och en stund i bubbelpoolen. Det finns också möjlighet att boka en stunds massage av vår massör.

Din häst övernattar i vårt nyrenoverade stall med alla bekvämligheter. Utevistelse i grön hage kan också ordnas.På väg med häst

Allégårdens Ridcenter är geografiskt sett väl placerat för en övernattning för dig som är på väg till eller från en tävlingsplats i Europa. Eller behöver övernatta med din häst av någon annan anledning. Här kan ni båda pusta ut innan resan fortsätter. I vårt Bed & Breakfast finns möjligheter till självhushåll.


Priser Bed & Breakfast

Övernattning med frukost: Dubbelrum - 800 kr

Familjerum - 1200 kr (Barnsäng + 200 kr)

Extrasäng + 300 kr

Övernattning för häst - 350 kr

15 % rabatt för längre vistelse i stall

Bad i spaanläggning, 60 min - 100 kr
Våra rum

1:an

Ett tvåbäddsrum med tema i rött/vitt. Här finns förutom sängar, en byrå och en garderob.


2:an

Ett tvåbäddsrum med tema i blått/vitt. Här finns också byrå och garderob.3:an

Ett tvåbäddsrum. Här är det också rött och vitt. Här finns inte våningssängen kvar, ny bild kommer.


4:an

Ytterliggare ett tvåbäddsrum. Med byrå och garderob förstås. Här i blått och vitt. Här finns inte våningssängen kvar, ny bild kommer.


Familjerummet

Här finns tv, divanbäddsoffa, dubbelsäng och egen dusch och toalett.

Spjälsäng finns för 200 kr.

Copyright © Allégården All Rights Reserved