Lady, Horse & Spa

Ta med dig hästen till Vittskövle, för en riktig tjejhelg. Ägna 2 dagar på Allégården med god mat, varma bad, massage, ridning och gemenskap med både två- och fyrbenta vänner. Och långt från krav, prestationer och ansvar.

Hästen inkvarterar du i vårt stall och dig själv i vårt Bed & breakfast. På söndagseftermiddag lämnar du Allégården förhoppningsvis med massor av ny energi, nya kunskaper om saker som gör dig och din kropp både sundare och vackrare och kanske nya glada bekantskaper!

Dag 1

Start kl 12:00

Lunch

Ridpass för Anders Normann

Make -up demonstration

Kaffe med hembakat på eftermiddagen

Bad i bubbelpool

Massagebehandling

3-rätters gourmetmiddag inkl.dryck på kvällen


Dag 2

Stor frukostbuffé

Teoripass i form av filmvisning

Ridpass för Anders Normann

Bad i bubbelpool

Massagebehandling

Lunch och kaffe med hembakat

Avslut ca. 14:00

Max 10 deltagare. Pris 2 500 kr. (Massagepass bokas och betalas separat).  Om du inte har egen häst, kan vi eventuellt hjälpa till med att hyra en.

 


Kontakta oss gärna med önskemål. Förutom våra planerade helger under temat "Lady, Horse & Spa", tar vi gärna emot andra grupper eller enskilda, som är intresserade av hälsa, skönhet och avkoppling. På Allégården arbetar också en massör. (se nedan)


Carina Niléhn

Läraren som först var proffs på resor och nu på att massera

Efter många år som resesäljare fick jag efter nerdragning på företaget möjligheten att göra något annat i livet. Friskvård och att ta hand om sig själv har alltid intresserat mig och jag utbildade mig till massör. Min diplomering fick jag genom Hälsoteket i Malmö 2002.

Jag finns på Allégården för att ge svensk klassisk massage. En massage där man arbetar med musklerna på djupet för att lösa upp muskelspänningar. Man kan få både helkroppsmassage och rygg/nacke massage.


På dagtid arbetar jag nu som lärare på högstadiet. Jag försöker få mina elever att

förstå hur viktigt det är med avslappning och beröring.

 Bilder

Copyright © Allégården All Rights Reserved